Bitcoin-klasserna är alla raseri för universitetsstudenter i Chicago

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

Economics

Hosting CME, CBOE och många investeringsfonder, Chicago är ett amerikanskt och globalt finansiellt kraftverk. Som sådan borde det inte bli någon överraskning att studenter i regionen klamrar sig för att lära sig en stor del av framtida ekonomi, bitcoin.
Läs också: Nasdaq-Listed Börjar Marathon Bitcoin Mining Operations, Lager upp 32%
Bitcoin Education
Finans, företag och datavetenskap studenter i Illinois kräver att lära sig mer om teknik och teknik att de står inför utmaningen.
Under senare tid har diskussioner om bitcoin lämnats till slutet av eftertanke, och lärande om kryptokurrency är idag en integrerad del av finansstudier. « Mina studenter börjar klassen tänker på det nu », berättade dePaul universitetsassistent professor Lamont Black Chicago Tribune .
Illinois Institute of Technology är ett av världens viktigaste företag. University of Illinois i Chicago professor Gib Bassett, chef för finansavdelningen, kommer att undervisa sin Chicago MBA Exchanges race denna månad för första gången i ett decennium av elevernas krav. « De vill höra om bitcoin. Deras föräldrar har sagt till dem att det är en tulpanbubbla, « sade han och hänvisade till tulpanbulbmarknaden i 1600-talet Holland som blomstrade dramatiskt och kraschade sedan. « Det är galet, det är löjligt, och deras vänner som investerat för tre år sedan är miljonärer … Det finns en generell komponent till detta. »
Fall inte bakom
« Det är inte så mycket om att vara framåt; Det ser till att du inte kommer att vara bakom, säger Sarit Markovich, docent vid Nordväst Universitets Kellogg School of Management. Hon började diskutera bitcoin i klassen för fem år sedan men sen då, « Det var svårt för mig att fylla loppet », sade Markovich. « Studenterna var intresserade av typiska traditionella banker. De var som: « Vi vill inte höra om det. … Berätta för oss om sammanslagningar och förvärv. «  » År 2017 blev detta drastiskt som över 50% av studenterna blev angelägna om att lära sig om kryptokurrency. MBA-studenter.
Andrew Miller, en biträdande professor i elektroteknik och datateknik vid University of Illinois i Urbana-Champaign, förbereder sig för att lära en klass på smarta kontrakt. Anmälan var väldigt snabb, eftersom eleverna ser det som ett tillfälle att komma in i teknologisk utveckling. « Det verkar mycket mer, » sa han.
Letar du efter en bitcoin på universitetsnivå? Dela dina tankar i kommentarfältet nedan!
Shorty Shutterstock-bilder .
Gillar du att undersöka och läsa om Bitcoin-tekniken? Kolla in Bitcoin.com ‘s Wiki sida för en djupgående titt på Bitcoins innovativa teknik och intressanta historia.
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *