CBOE-direktör för produktutveckling talar framgångar av Bitcoin Futures och tittar på andra mynt

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

I ledningen fram till 10 dec förra året Det var en massiv krypto rally som skulle ha blivit katalyserad av tillkännagivandet att Chicago Board Options Exchange (CBOE) skulle lansera framtida Bitcoin.
De härskades som en smältning av kryptoinvesteringsutrymmet och de traditionella sfärerna. Nu skulle de i Wall Street kunna komma in i Bitcoinutrymmet med en välkänd produkt.
Några månader efter framtiden är det nog en bra tid att kolla in den här produkten på CBOE.
Dennis O’Callahan, CBOE: s direktör för produktutveckling, talade nyligen till Cointelegraph på QUANT konferens i Venedig, om hur saker har gjorts tillgängliga via CBOE.
Cointelegraph: Hej Dennis, tack för att du tog dig tid. Låt oss börja i början, vad var det som gjorde att du bestämde dig för att driva framtida Bitcoin som en potentiell produkt för CBOE?
Dennis O’Callahan: Jag är i produkt på CBOE, så min enda roll hos detta företag är att utveckla produkter och ta med produkter till marknaden. Vi övervakar alla utrymmen, inklusive kryptocurrency space, och vi har tittat på det sedan 2014 eller så, letar efter sätt som vi skulle kunna engagera oss på på denna marknad. Vi har tittat på Blockchain och Cryptocurrencies själva, så vi har letat efter länge, men hittade aldrig ett sätt som vi var bekväma med förra året när vi tittade på den här designen som vi har. Det är fortfarande en pågående process.
CT: Hur har du kommit igång med Bitcoin i framtiden, hur kom det till att du hade en liknande tid hos CME, och har du haft ett öga på deras produkt?
DO: Vi hade pratat med våra tillsynsmyndigheter, The CFTC , Sedan om maj eller juni 2017. Så vi-har-varit i processen under ganska lång tid. I augusti vi lägger ut ett pressmeddelande som vi utforska denna marknad, och då vi fortfarande inte hört någon annan börser inblandade i denna marknad, så vi var väl är vårt sätt att ha CET innan vi ens hört att CME tittade på detta utrymme. Vi var de första att marknadsföra eftersom vi arbetade på det under en längre tid. Vi är nöjda med hur vi jobbar och vi är mycket bekväma med det. Ändå är vi nöjda med produktdesignen.
Regler och hype
CT: Vad är det som ofta är förknippat med kryptokurvor, hur var det att förhandla om reglerna för att få en produkt som var helt över brädet?
DO: CFTC vill la même saker som vi vill, vi vill ha en rättvis och ordnad marknad, och vi vill ha en marknad som inte är öppna för manipulation eller något skadlig. De frågade oss frågor, mycket bra och insiktsfulla frågor, De utmanade oss på punkt och vi svarade på deras frågor. Det var en process mål vi är mycket bekväma med sina kunskaper om marknaden. Det tog förmodligen tillsammans än de flesta produkter qui Vi kan bara certifiera och lansering, faktiskt gick vi till dem att göra denna sur De var bekväm med produkten innan vi var fast beslutna att starta.
CT: Med den massiva hype som leder fram till lanseringen av framtiden tror du att det skulle bli en framgång?
DO: Vi har sett mycket intresse. Vi handlar nästan 7 000 kontrakt per dag, så vi är väldigt nöjda med utvecklingen av denna produkt. Vi tycker om vad vi har gjort, och vi är nöjda med produktens framsteg.
Vårt mål är att se till att vi gör allt vi kan för att göra produkten tillgänglig för användarna som möjligt. Vi tror att vi är på väg i den riktningen, så vi är nöjda med resultaten hittills.
Övervakning av andra marknader
CT: Som direktör för produktutveckling, vad fick du mer koll på när det gäller kryptokursmarknaden och olika produkter som finns där ute. CBOE har sitt öga på?
DO: Att vara i produktutveckling söker vi alltid efter en marknad, och vi letar efter andra kryptokurser även bland annat. Men vi har sett hur Bitcoin har fungerat, så vi övervakar definitivt andra marknader för att se till att infrastrukturen och allt är på plats, vi vill driva andra kryptokurser.
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *