Google Bans Cryptocurrency Ads, men Bitcoin påverkas inte

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

Allen Scott · 14 mars 2018 · 4:15 am
Efter att ha följt i Facebook-spåren har Google meddelat att det kommer att bli cryptocurrency och initialt erbjudandehjälpmedel (ICO) från sin annonsplattform.
Google Cracks Down på sketchy ICOs & Crypto Ads
Alphabet Inc.s Google förklarade att den nya politiken träder i kraft i juni i år, sökmotorn, annonserna på YouTube och dess visningsannons-nätverk.
Googles nedbrytning är främst avsedd att « förhindra konsumenten skada » och följer Facebook, vilket antog en liknande politik i slutet av januari.

Googles tillkännagivande lyder:

I år har vi flera spekulativa finansiella produkter som binära alternativ, kryptokurrency, valutamarknader och kontrakt för skillnad (eller CFD).

Antalet vilseledande och skadlig reklam, som ska vara så, och så kallade « falska nyheter » -annonser, har ökat dramatiskt de senaste åren, enligt en rapport om dålig annonsering nyligen.
« År 2017 hade vi mer än 3,2 miljarder annonser, » skrev Scott Spencer, Googles direktör för hållbara annonser, i ett blogginlägg på tisdag.
Detta är i genomsnitt 100 annonser per sekund och nästan dubbelt så många som 2016 med 1,7 miljarder annonser, vilket också dvärgade den tidigare siffran av 780 miljoner år 2015.
Dessutom tog Google ner över 130 miljoner annonser 2017, där hackare sätter in kod till min för kryptokurser, till exempel Monero öva det snabbt stigande i popularitet bland cyberkriminella.
Dålig för Shills, Bra för Bitcoin
Förra årets snabba ökning av förra årets explosion i ICO. Tyvärr har denna växande bransch också varit ojämn med bedrägerier och bedrägeri.
Annonser som lovar alltför-bra att vara-bra avkastning – som den nu ökända Bitconnect med sin minnesvärda reklamblitz Detta har resulterat i upprepade varningar från SEC anser De flesta ICO: er kan erbjuda och registrera sig hos regulatorn.

Lyckligtvis har nyheterna ingen direkt inverkan på Bitcoin, världens första decentraliserade kryptokurrency. Det är en av de få kryptokurserna som inte har någon marknadsavdelning, inget centraliserat team och VD, och är inte registrerat som ett företag som vill samla in pengar.

Det finns bara kryptokurrency som aldrig beror på marknadsföring: Bitcoin. Hela resten skulle vara ingenstans utan marknadsföringsavdelningarna bakom dem. https://t.co/aGAIrdFe8H
– Saifedean Ammous (@saifedean) 14 mars 2018

Det var avsiktligt att desentraliseras, open source-protokoll upprätthålls av en olik grupp av volontärer från hela världen.
Därför kommer det inte som en överraskning att Bitcoin-samhället i stor utsträckning reagerar positivt på nyheterna.
« Det här är den bästa nyheterna någonsin. Endast organiska resultat när du letar efter Bitcoin !! « den högst rankade hur läser på Reddit.
Under tiden förklarade en annan kommentator att ICO och sketchy cryptocurrencies skrivande :

Bra nyheter för Bitcoin! Legitima projekt behöver inte annonseras. Bitcoin sprider sig organiskt via munspråk. Det finns gott om innehåll på YouTube och TV-täckning. Detta gör att altiner och ICO: er är långt, mycket mer.

Under det mesta var det relativt lågt, precis över $ 9 000 USD.
Vilken typ av påverkan kommer ICO-reklam på industrin? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!
Korta bilder av Shutterstock, Twitter / @ saifedean.
Alfabet Inc. kryptovaluta Googles annonser ICOs Visa kommentarer
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *