Möt Bitcoin Cash Hyper Mini Sprint Car

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

främjas

Just recently news.Bitcoin.com talade med Corsair Hancock, en mini-sprintförare som bestämde sig för att bygga om sin 2007 Hyper Chassis till en Bitcoin.com – Bitcoin Cash mini-sprint racer.
Läs också: « Cryptomatoes » använder överflödig värme för att växa producerar
Bitcoin Cash är kung
Corsair är också ljudet av Frihet Phoenix radioprogrammet värd och frihetlig aktivisten Ernest Hancock. Medan racing på 23 tävlingar i Phoenix, och några andra större tävlingar i Kalifornien och Oklahoma, Corsair trodde att det skulle vara ett bra sätt att sprida budskap cryptocurrencies lopp på spår med en suped upp mobila Bitcoin kontanter med vingar.
Corsair Hancock säger bitcoin cash mini-sprint eftersom det är en 2007 Hyper Chassis som har blivit helt ombyggd. Corsair planerar att köra en tävling som började för två veckor sedan. 1.000-2.000 fans i Speedway i Phoenix, Arizona och ett annat lopp som heter Central Arizona Speedway. Vi frågade Corsair hur snabbt gick mini-sprinten? bitcoin kontanter logotyper på buggy.

« Vi har ett litet spår som kan uppgå till 60 MPH, men vi har en 100 MPH, » berättar Corsair för nyheter.Bitcoin.com strax före första tävlingen.

Jag har inte gjort så mycket sedan i år, så jag ville göra något åt ​​det, men sprida ordet om bitcoin cash. Jag är också en bitcoin miner och jag tyckte att det skulle vara ett bra sätt att sprida ordet om bitcoin – Förhoppningsvis få folk att prata om det – Visa dem hur det fungerar.

Några av raserna är « winged » raser och några « non-winged » som förändrar hela aspekten av att köra fordonet. Mobile Bitcoin Cash kan nå hastigheter från 60-100 MPH beroende på banan.
Ett bra sätt att marknadsföra bitcoin
Corsair säger att han älskar det och han tyckte att det skulle vara ett bra sätt att marknadsföra det. Det finns också en tävling som heter Speed ​​Week i Kalifornien. Det är som en vecka lång händelse som drar mycket uppmärksamhet med trånga folkmassor och Corsair berättar att de spelar den på Speed ​​Shift TV. På Bowl i Tulsa Oklahoma finns det en annan plats där loppet kommer att kallas Chili Bowl i Tulsa Oklahoma, och det finns tusentals fordon inklusive mini-sprintbilar.

Dessutom gör Corsair (som är minisprintbilföraren) « vinge » raser och « non winged » raser. När det är en icke-winged race, är bilen super ljus, och den är smutsig, så du vrider sig sidled. Då är det mycket kraftfullt när det är mycket kraft, och du kan gå snabbare och snabbare. « Du driver inte med vingen när du går, » Corsair detaljer.
Letar du efter lite pengar? Bitcoin.com och Bitcoin Cash på vägen, vi frågar dig Corsair om under tjugo-något race – Kommer bilen att bli skadad?
« Ja, tävlingen är öppet hjul, så bilarna kommer ihop, hjulen kan rippa genom kroppen, » konstaterar Corsair.

Den här säsongen kommer det troligen att se lite slår ut så länge vi har kontakt med bilar kommer det att bli bra. Förra säsongen såg den vänstra sidan av den försvunna så förhoppningsvis denna säsong händer ingenting med bilen.

Vad tycker du om bitcoin mobila pengar med Bitcoin.com-logotyperna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.
Bilder via Corsair Hancock och Bitcoin.com
Få ditt nyhetsflöde på din webbplats. Kolla vårt widget tjänster.
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *