Ripple VD: Bitcoin « Är Napster Digital Assets »

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

Adam James · 13 mars 2018 · 7:30
Ripple vd Brad Garlinghouse nyligen hävdat att cryptocurrencies löser verkliga bank- och överföringsproblem – med framtida generationer inställd för att bygga och förbättra den grund som blockchain teknik. Genom att göra så uppgav han också att Bitcoin « är Napster av digitala tillgångar. »
Inapt Jämförelser
Även om Ripple VD säger att jämföra mellan hans cryptocurrency och Bitcoin är komplimanger, tog han också chansen att jämföra dominerande kryptokurrency till peer-to-peer fildelningstjänst Napster – som var revolutionerande för sin tid.
Talar till Bloomberg Asia inför sitt deltagande i 2020 års millenniekonferens i Singapore, Garlinghouse Stated :

Vissa kan se tillbaka på Bitcoin och säga att det är Napster av digitala tillgångar. Vad jag menar med det är att du är den första som digitaliserar musik och att du kan göra det. Men i slutändan kringgick de varumärkeslagar, de kringgav royaltybetalningar och sedan gick regeringen in och Napster lyckades inte. Men Spotify, iTunes och Pandora var framgångsrika.
Jag tror att du kommer att upptäcka att du kommer att vara mer benägen att veta att Bitcoin är ute efter att lösa.

Detta uttalande kan givetvis vara Ripple – En långt ifrån decentraliserad kryptokurrency som syftar till att hjälpa traditionella finansinstitut att lösa gränsöverskridande och inhemska betalningar – samtidigt som man sätter ner sin primära konkurrent.

På många sätt liknar Bitcoin verkligen Napster, där den syftar till att undergräva traditionell, reglerad infrastruktur. Men antaganden om att Bitcoin kommer att gå vägen för den nu irrelevanta fildelningstjänsten håller liten grund. Man kan lika lätt jämföra Bitcoin till förbränningsmotorn eller göra otroliga kommentarer om Ripple, till exempel:

« Bitcoin är Napster av digitala tillgångar.  »
– @bgarlinghouse
« Ripple är Enron av digitala tillgångar.  »
– @_Kevin_Pham
– Kevin Pham (@_Kevin_Pham) 13 mars 2018

Naturligtvis är Garlinghouses kommentarer avsedda att uppmuntra Ripple-investeringar mot marknadens cryptocurrency-marknad. I företagets inbyggda serie av tekniska lösningar förklarade han:

Om du skulle gå till $ 10.000 till Kalifornien idag [från Singapore], det snabbaste sättet att resa till och därifrån. Det är galet att tänka på det i internetets ålder. När vi tänker på de kunder som har kommit ombord beror det på att vi löser det verkliga problemet. Vi ändrar karaktären av en betalning till Kalifornien i sekunder.
Vi är fortfarande precis igång, men vi har ett maratonmål som vi har krossat den startlinjen. Det här är verklig aktivitet.

Garlinghouse försummar att nämna att andra cryptocurrencies tillåter nästan ögonblickliga finansiella transaktioner, mål utan hjälp av bankerna.
Vad tycker du om Ripple VD Brad Garlinghouse s jämför Bitcoin till Napster? Låt oss veta i kommentarerna nedan!
Bilder med tillstånd av Bitcoinist-arkiv och Twitter / @ _ Kevin_Pham.
bitcoin Brad Garlinghouse napster rippel Visa kommentarer
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *