Square söker BitLicense för att få Bitcoin att köpa till New York

Denna artikel kommer från en extern källa. 0 DELAD del Tweet

Digital betalningsföretag Square är på väg att ansöka om en BitLicense i ett försök att expandera sin Cash Apps köpoption för bitcoin till New York.
En talesman för Square bekräftade processen som följer en tweet På tisdag föreslog företaget att « arbeta på » att öppna bitcoin och säljer till användare i det området. Företaget svarade inte omedelbart på en uppföljningsfråga om det redan hade lämnat in en ansökan.
Hittills har endast en handfull bolag beviljats ​​BitLicense, regelverket infördes först 2015. Den kontroversiella lanseringen av ett antal företag väljer att sluta erbjuda tjänster i staten, dock senaste kommentarer från statliga lagstiftare att BitLicense kan se några ändringar för att lindra några av dessa problem.
Dessutom är kontantappen nu tillgänglig för användare i Wyoming, efter det att lagstiftningen har gjorts där tillhandahållandet av kryptokurrency-tjänster. Tidigare hade crypto startups stannade i stor utsträckning från staten, men den här månadens drag att befria företagen från Förenta staterna.
Betalningsapplikationen hade tidigare rullat ut bitcoin januari , inklusive Wyoming och New York.
Rapportering av Michael del Castillo.
New York City skyline bild via Shutterstock
Ledare i blockchain-nyheter, CoinDesk är ett mediautlopp för de högsta journalistiska standarderna och följer en strikt uppsättning redaktionell politik . CoinDesk är ett oberoende verksamhetsdotterbolag till Digital Currency Group, som investerar i krypteringsvalutor och blockchain startups.
Dela detta: Twitter Facebook Google WordPress: som Loading …

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *